پس از برنده شدن در لاتاری، حدود 3 ماه تا 9 ماه بعد زمان مصاحبه شما در سفارت است (زمان مصاحبه بستگی به شماره پرونده شما یا همان کیس نامبر دارد)، پس از بررسی های اولیه و تایید شما توسط سفارت، ویزای شما صادر می شود.

لازم به ذکر است در صورت عدم ورود به خاک آمریکا در مدت 6 ماه پس از صدور ویزا، ویزای شما باطل می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *