افراد خانواده مجاز ثبت نام در لاتاری

افرادی که می‌خواهند در این لاتاری شرکت کنند باید حداقل دو شرط زیر را داشته باشند:

  • سن ۱۸ سال به بالا
  • مدرک دیپلم یا بالاتر

در صورتی که تحصیلات زیر دیپلم دارید، باید طی ۵ سال اخیر، دو سال سابقه کار تخصصی داشته باشید. عنوان شغلی تخصصی شما باید منطبق با شرایط اداره کار ایالات متحده باشد. این شغل‌ها در شبکه اطلاعات شغلی آمریکا در مناطق مختلف دسته بندی شده‌اند.

در صورتی‌که دو شرط سن (۱۸ سال) و مدرک تحصیلی حداقل دیپلم را دارید، به راحتی می‌توانید در این قرعه‌کشی شرکت کنید.

هیچ حداقل سنی برای شرکت کنندگان وجود ندارد، اما شرط داشتن مدرک پایان دبیرستان یا دو سال سابقه کار برای درخواست کننده اصلی در زمان ارائه درخواست، عملا بیشتر افراد زیر ۱۸ سال را فاقد شرایط می‌کند.

هم چنین، بین کسی که حداقل مدرک را دارد با کسی که بالاترین درجه علمی و مدرک دانشگاهی دارد هیچ فرقی وجود نمی‌کند.

افراد خانواده مجاز ثبت نام در لاتاری

افراد مجرد بالای ۱۸ سال می‌توانند به تنهایی در لاتاری شرکت کنند. افراد متاهل می‌توانند با همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال خود در لاتاری شرکت کنند.

افراد متاهل، می‌توانند دو بار در لاتاری شرکت کنند. به این صورت که یک فرم یک بار برای آقا پر شود و اطلاعات خانم در آن گنجانده شود و یک بار خانم فرم را پر کند و اطلاعات آقا را در فرم خود بگنجاند. این کار کاملا قانونی است و می‌تواند شانس افراد متاهل را دو برابر کند.

افراد مجرد بین ۱۸ تا ۲۱ سال می‌توانند هم به صورت انفرادی ثبت نام کنند و هم به همراه والدین خود. بدین ترتیب ۳ بار در لاتاری شرکت کرده‌اند و این امر شانس برنده شدن‌شان را بیشتر می‌کند و در صورت برنده شدن هر یک از والدین، می‌توانند به همراه آنها مهاجرت کنند.

یک فرد در صورت برنده شدن، فقط می‌تواند همراهان مجاز خود را که نام آن‌ها را در زمان ثبت نام در لاتاری در فرم قید کرده، با خود به آمریکا ببرد.

آیا شما شرایط لازم برای ورود به قرعه کشی کارت سبز آمریکا(DV green card lottery)را دارید؟

 امسال ثبت نام برای برنامه ی قرعه کشی کارت سبز برای هر فردی در سراسر جهان که دارای مشخصات لازم زیر است رایگان هست.شما اگر دارای مشخصات زیر هستید می توانید در اینجا وارد قرعه کشی کارت سبز آمریکا شوید: برای کارت سبز ثبت نام کنید

توجه:قرعه کشی امسال DV-2019 lottery  معرفی می شود.که 2019 یعنی سالی که متقاضیان موفق پس از این که آن ها یک کارت اقامت دائمی در آمریکا را در قرعه کشی برنده شدند و مدارک مهاجرت خود را ارسال کردند و در یک مصاحبه موفق در نزدیک ترین سفارت خانه محل زندگی خود شرکت کردند میتوانند در ماه ژانویه ی آن سال(2019) وارد خاک آمریکا شوند.

1.برای برخورداری از شرایط لازم ورود به قرعه کشی کارت سبز شما باید از اهالی یکی از کشور های واجد شرایط باشید.

برای برخورداری از شرایط لازم قرعه کشی کارت سبز شما باید از شهروندان یکی از کشور های خارجی باشید یا در خاک آمریکا به دنیا نیامده باشید,و کشور های شما باید آمار کمی از مهاجرت به آمریکا داشته باشد.

افرادی که در کشور هایی به دنیا آمده اند که آمار بالایی از مهاجرت به آمریکا دارند از این برنامه ی مهاجرت محروم شده اند.لطفا جدول زیر را که برای کشور هایی که اهالی آن در حال حاضر از این برنامه ی قرعه کشی برای مهاجرت محروم شده اند نگاه کنید.لطفا توجه کنید این شرایط فقط بر اساس کشوری که زادگاه شما هست مشخص می شود,نه براساس کشور محل سکونت یا اقامت شما.این متداول ترین اشتباه متقاضیانی است که وارد این برنامه ی مهاجرتی میشوند.

اهالی این کشور ها از شرکت در برنامه قرعه کشی امسال منع شده اند

کلمبیاچین(فقط سرزمین اصلی)کانادابرزیلبنگلادش
جامائیکاهندهائیتیالسالوادورجمهوری دومینیکا
فیلیپینپروپاکستاننیجریهمکزیک
ویتنامبریتانیا(به جز ایرلند شمالی)کره جنوبی

 

اهالی کشور های دیگر اجازه ی ثبت نام و درخواست کارت اقامت دائمی,همچنین مشهور به کارت سبز را اگر دارای دومین شرایط لازم مشخص شده در زیر نیز باشند دارند.

اگر شما زاده ی یکی از کشور های منع شده در بالا باشید هنوز هم میتوانید در این برنامه ی قرعه کشی ویزای آمریکا بر اساس کشور زادگاه والدین یا همسرتان شرکت کنید.بر روی اطلاعات بیشتر کلیک کنید تا ببینید چگونه میتوانید شرایط لازم را بر حسب کشور زادگاه والدین یا همسرتان مهیا کنید.

بریتانیا شامل این نواحی غیر مستقل می شود آنگوئیلا,برمودا,مجموعه جزایر بریتانیایی,

جزایر کیمن,جزایر فالکلند,جبل الطارق,مونتسرات,پیتکرن,سنت هلنا,جزایر ترکس و کایکوس.توجه ایرلند شمالی واجد شرایط هست.

بومیان زاده در نوار غزه در برنامه ی امسال قرعه کشی ویزای آمریکا می توانند از شرایط مصر استفاده کنند,و باید کشور زادگاه خود را مصر انتخاب کنند.

اهالی زاده ی هنگ کنگ و ماکائو و تایوان شرایط لازم برای ورود به برنامه ی مهاجرتی DV  امسال را دارند.

2.تحصیل یا سابقه کاری که صلاحیت شرکت در قرعه کشی کارت سبز را دارد

برای یک شهروند خارجی یا افرادی که در خاک آمریکا به دنیا نیامده اند برای شرکت در قرعه کشی ویزای آمریکا,متقاضی باید در یکی از کشور های واجد شرایط به دنیا آمده باشد(موارد مورد نیاز شماره یک را در بالا ببینید)و علاوه بر آن متقاضی باید یکی از دو گزینه ی مورد نیاز زیر را برآورده کند(گزینه یک یا گزینه دو در زیر)

گزینه یک:

متقاضی باید یک دوره ی تحصیلی را در دبیرستان های آمریکا یا در یک آموزشگاه خارجی “دبیرستان یا معادل های آن” که هم سطح با دبیرستان های آمریکایی باشد گذرانده باشد, یعنی دوازده سال دوره ابتدایی و تحصیلات ثانوی در ایالات متحده ی آمریکا را با موفقیت طی کرده باشد یا دوره های رسمی تحصیلی ابتدایی و تحصیلات ثانوی قابل مقایسه با اتمام دوره دوازده ساله تحصیلی در آمریکا را با موفقیت تمام کرده باشد, قبولی در آزمون های دبیرستان های معادل کافی نیست.

اتمام دوره های آموزشی فوق در بیشتر از دوازده سال یا کمتر از آن مدت مجاز است.

گزینه دو:

متقاضی باید در یکی از زمینه های زیر برای حداقل دوسال در پنج سال گذشته کار کرده باشد.

اسناد مربوط به موارد مورد نیاز بالا نباید در حین ورود به قرعه کشی ویزای آمریکا ارسال شود ولی پس از این که نام شما در قرعه کشی انتخاب شد و شما رسما درخواست ویزای اقامت دائمیتان(کارت سبز) را می دهید,این مدارک به همراه سه فرم مهاجرتی که(درصورت انتخاب در قرعه کشی)دریافت میکنید توسط یکی از ماموران سفارتخانه درخواست می شود.افرادی که شرایط بالا را ندارند نباید برای کارت اقامت دائمی در این برنامه ی مهاجرتی اقدام کنند چون رد صلاحیت می شوند.شما فقط وقتی که انتخاب می شوید باید اسناد تحصیلی یا سابقه ی کارتان و اسناد محل تولدتان را فراهم کنید به همین علت ما این اسناد را در فرم آنلاین برنامه درخواست نمی کنیم.

گرین کارت

لاتاری 96

لاتاری 2019

فرم ثبت نام لاتاری

اختصاصی کارت سبز

تعداد برنده لاتاری در ایران چقدر است؟

آمار های سال های گذشته:

مطابق آمار منتشر شده در ویزا بولتن ماه جولای ۲۰۱۷، آمار ثبت نام کنندگان و برندگان لاتاری ۲۰۱۸ به شرح زیر میباشد:

تعداد ثبت نام های صحیح کل دنیا: ۱۴,۶۹۲,۲۵۸

تعداد برندگان اعلام شده: ۱۱۵,۹۶۸

تعداد برندگان از قاره آسیا: ۱۵,۹۹۷

تعداد برندگان ایرانی : ۴,۵۰۰

تعداد ویزاهایی که صادر خواهد شد: ۵۰,۰۰۰

تعداد برنده لاتاری در ایران

سازمان خدمات تابعیت و مهاجرت آمریکا (INS) تعداد اپلیکیشن های مجاز و لیست کشورهای مجاز را برای شرکت در برنامه قرعه کشی لاتاری بر اساس قانون های از قبل تعریف شده تعیین مینماید. این قوانین میتواند هرسال تغییراتی داشته باشد. در لاتاری 2017 و لاتاری 2016 ایران 3500 ویزای اقامت دائم را در هر سال از آن خود کرد که در میان دیگر کشورها از نظر تعداد ویزا پیشتاز بوده است.

ورود به کارت سبز

قرعه کشی ویزای اقامت دائم آمریکا معروف به کارت سبز (به علت رنگ سبز این کارت ها) برنامه ای است که هر سال اجرا می شود و 55000 برنده دارد.موارد مورد نیاز این قرعه کشی اصولا بر دو پایه استوار هست.این برنامه برای همه اهالی کشور های مجاز رایگان هست.افرادی که صلاحیت شرکت در این برنامه را دارند و موارد مورد نیاز را مهیا کرده اند یک کارت سبز دریافت می کنند که اقامت برای فرد برنده و خانواده ی وی را مهیا می کند.

درخواست برای کارت سبز فقط به صورت آنلاین ممکن است.تا قبل از سال 2003 ثبت نام بر روی کاغذ انجام می شد و وقت بسیار زیادی می گرفت. به دستور دولتمردان آمریکا این برنامه از 2003 به بعد به صورت آنلاین انجام شد.

ثبت نام آنلاین سه مرحله دارد و در کل حدود 15 دقیقه طول می کشد. سایت این برنامه امن و تضمین شده است.

مراحل ثبت نام به صورت زیر است

موارد مورد نیاز را مهیا کنید

مبلغ مورد نیاز برای عضویت را بپردازید

کد عضویت و رمزتان را دریافت کنید

وارد اکانت خود بشوید

عکس خودتان را (و در صورت وجود دیگر متقاضیان)آپلود کنید

ما عکس شما را به اندازه ی مورد نیاز در می آوریم

روند ثبن نام امن خود را انجام دهید

به صورت آنلاین چک کنید که ایا برنده شده اید یا خیر.برندگان یک ایمیل از ما دریافت میکنند

برندگان پیشنهادی از ما دریافت می کنند که چگونه بدون هزینه ی اضافه ویزای رسمی خود را دریافت کنند

برندگان برای موفقیت در مصاحبه ی خود از ما پیشنهادات و توصیه هایی دریافت می کنند

ما ثبت نام را سالی یک بار قبول می کنیم

پشتیبانی رایگان از طرف متخصصان امور مهاجرت به آمریکا به صورت آنلاین وجود دارد

فرم ثبت نام لاتاری 2019

اختصاصی کارت سبز

www.usadiversitylottery.com

من یک کارت سبز برنده شدم.حالا چه کنم؟

نتایج قرعه کشی سالی یک بار “فقط”توسط  ساختمان مرکزی مشاوران در ویلیامزبورگ در ایالت کنتاکی به افراد پیروز در این قرعه کشی ارسال می شود.

هر ساله پس از این که مراحل ثبت نام به پایان می رسد کامپیوتر های واقع در این شرکت به صورت رندوم افرادی را از میان متقاضیان کارت سبز انتخاب می کنند.برندگان این قرعه کشی یک شماره پرونده بر اساس سالی که انتخاب شده اند و کشوری که در آن زندگی می کنند و….دریافت می کنند

در صورت انتخاب شدن شما از ساختمان مشاوران کنتاکی نامه ای نخواهید گرفت.با شما هیچ ارتباطی بر قرار نخواد شد.این “فقط” بر عهده ی متقاضی هست که به صورت آنلاین از انتخاب شدن خود مطلع شود. اگر شما انتخاب شده بودید یک صفحه برای شما باز می شود که انتخاب شدن شما را تایید می کند .این که انتخاب شده باشید تضمین نمی کند که شما حتما یک کارت سبز دریافت خواهید کرد.شما پس از انتخاب شدن باید یک فرم رسمی درخواست ویزا را پر کنید و در یک مصاحبه در سفارتخانه ی آمریکا شرکت کنید.برای پشتیبانی از درخواستتان باید مدارک مربوط به کار یا تحصیل خود را نیز مهیا کنید.همچنین شما باید ثابت کنید که می توانید از پس مخارج خود در آمریکا بر بیایید برای اثبات این امر شما می توانید از یکی از موارد زیر اقدام کنید

داشتن یک پیشنهاد کاری

تعیین صلاحیت کاری

اثبات و معرفی یک پشتیبانی مالی

مسابقه برای رسیدن به پایان خط

برای دریافت ویزا شما باید مشخص کنید که یک ویزای اقامت دائم می خواهید و فرم رسمی درخواست خود را پر کنید.

از بین بیش از 100.000 نفر متقاضی فقط 55000 نفر کارت دریافت می کنند .این یعنی این که شما باید در یک مسابقه از بیش از نیمی از شرکت کنندگان جلو بزنید این پروسه در شهرهایی که روند دریافت ویزا چندین ماه طول می کشد سخت تر هم می شودو بد تر از آن متقاضیان برای کامل کردن درخواست ویزای خود در سطح یکسانی قرار ندارند,ممکن است فردی که موضع بالاتری از دیگران دارد کل پروسه را در سی یا شصت روز کامل کنند حال آن برای برخی دیگر این روند نود روز طول خواهد کشید

 

باید برنامه ریزی منظمی برای کامل کردن این رویه داشته باشید برخی متقاضیان که دیر اقدام میکنند و تاخیر های طولانی دارند و بسیار در صف های طولانی مدت انتظار کشیده اند متعجب می شوند که زمانی که نوبت آنها می شود دیگر کارت سبزی باقی نمانده.یا بیشتر شوکه می شوند که مدت ویزای آن ها به  اتمام رسیده و آنها در روند بازگشت به کشورشان هستند.یا دانش آموزانی که به همین دلایل دیگر نمی توانند برای تحصیل در خارج از کشور اقدام کنند

 

از کارت های سبز جعلی آگاه باشید بسیاری از مردم کارت سبز جعلی تولید می کنند و ایمیل های تاییدیه برای کارت سبز جعلی برای مردم می فرستند و با درخواست 400 الی 900 دلار برای مردم کارت سبز با مهر جعلی دولتمردان می فرستند.برای کارت سبز هیچ ارتباطی با مشاورین کنتاکی برای شما برقرار نمی شود و هزینه ی اضافی از شما دریافت نمی شود. شما فقط مبالغ مربوط به هزینه ی ویزا را در سفارتخانه خواهید پرداخت.

اختصاصی کارت سبز

فرم ثبت نام لاتاری 2019

www.usadiversitylottery.com

www.usadiversitylottery.com/green-card-lottery-winner-what-now.php

چه کشور هایی نمی تواننددر لاتاری امسال شرکت کنند؟

اهالی این کشور ها از شرکت در برنامه قرعه کشی امسال منع شده اند

کلمبیاچین(فقط سرزمین اصلی)کانادابرزیلبنگلادش
جامائیکاهندهائیتیالسالوادورجمهوری دومینیکا
فیلیپینپروپاکستاننیجریهمکزیک
ویتنامبریتانیا(به جز ایرلند شمالی)کره جنوبی

 

اهالی کشور های دیگر اجازه ی ثبت نام و درخواست کارت اقامت دائمی,همچنین مشهور به کارت سبز را اگر دارای دومین شرایط لازم مشخص شده در زیر نیز باشند دارند.

اگر شما زاده ی یکی از کشور های منع شده در بالا باشید هنوز هم میتوانید در این برنامه ی قرعه کشی ویزای آمریکا بر اساس کشور زادگاه والدین یا همسرتان شرکت کنید. بر روی اطلاعات بیشتر کلیک کنید تا ببینید چگونه میتوانید شرایط لازم را بر حسب کشور زادگاه والدین یا همسرتان مهیا کنید.

بریتانیا شامل این نواحی غیر مستقل می شود آنگوئیلا,برمودا,مجموعه جزایر بریتانیایی,

جزایر کیمن,جزایر فالکلند,جبل الطارق,مونتسرات,پیتکرن,سنت هلنا,جزایر ترکس و کایکوس. توجه ایرلند شمالی واجد شرایط هست.

بومیان زاده در نوار غزه در برنامه ی امسال قرعه کشی ویزای آمریکا می توانند از شرایط مصر استفاده کنند,و باید کشور زادگاه خود را مصر انتخاب کنند.

اهالی زاده ی هنگ کنگ و ماکائو و تایوان شرایط لازم برای ورود به برنامه ی مهاجرتی DV  امسال را دارند.

گرین کارت آمریکا

ثبت نام لاتاری 2019

اختصاصی کارت سبز

کسانی که در لاتاری برنده شدند

پس از برنده شدن در لاتاری ، و رویت نامه قبولی و کیس نامبر، باید در اسرع وقت نسبت به تکمیل فرم‌های مهاجرت برندگان و اعضای خانواده اقدام کرده و پس از تکمیل و امضا به مرکز کنسولگری ایالات متحده در ایالت کنتاکی (KCC) ارسال کنید.

این فرم‌ها دربردارنده هویت فرد شرکت کننده و همراهان قانونی ایشان در لاتاری است. پس از ارسال فرم ها به KCC، باید منتظر اعلام زمان مصاحبه از طریق ایمیلی باشید که به آدرس ایمیل‌تان ارسال می‌شود. در این حین باید مدارک خود را آماده کرده و ترجمه رسمی کنید.

این مدارک شامل ترجمه شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی، گواهی سابقه شغلی، مستندات مالی و… است. همچنین باید مدارک پزشکی و واکسیناسیون‌های خواسته شده را تهیه کرده در زمان مقتضی ارسال کند. معمولا زمان دعوت به مصاحبه بین ۶ تا ۱۲ ماه بعد از اعلام نتایج است.

مصاحبه ها در نزدیک‌ترین سفارت ایالات متحده به محل اقامت‌تان انجام می‌شود. دریافت ویزا پس از مصاحبه به شرایط مختلف، بستگی دارد. در صورت تایید مدارک‌تان، یک ویزای ۶ ماهه به شما اعطا می‌شود که طی آن می‌توانید به آمریکا سفر کنید. معمولا ۱۵ روز بعد از اولین ورودتان به آمریکا و طی یک سری مراحل قانونی، گرین کارت دائمی به نام شما و اعضای خانواده‌تان صادر می‌شود.

امکانات دولت آمریکا برای برنده شدگان لاتاری

دولت ایالات متحده هیچ تضمین و تعهدی بابت دادن کار، مسکن و سایر تسهیلات ویژه به مهاجران نمی‌دهد. این شما هستید که می‌خواهید مهاجرت کنید و دولت آمریکا این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهد که از طریق لاتاری به آسان‌ترین نحو ممکن به این کشور مهاجرت کنید.

اما آیا توانایی زندگی در آمریکا را دارید؟ آیا فکر می‌کنید می‌توانید در آنجا کار پیدا کنید؟ آیا برای ماه‌های اول که هنوز کاری پیدا نکرده‌اید، پشتوانه مالی دارید؟ پاسخ این سوالات با شماست. دولت آمریکا همانند سایر شهروندان با شما برخورد خواهد کرد و هیچگونه امتیاز ویژه‌ای برای مهاجران قائل نیست. اگر فکر می‌کنید که از همه نظر آمادگی لازم را دارید، ثبت نام کنید و فرصت را از دست ندهید.

کارت سبز بر اساس مشاغل

 

چند راه برای دریافت کارت سبز (اقامت دائم) وجود دارد. یکی از آنها از طریق یکی از اعضای خانواده ممکن هست. دومی ثبت نام برای قرعه کشی سالیانه برای کارت سبز هست. و راه آخر کارت سبز بر اساس مشاغل هست.

این موضوع شامل سه کارت بر اساس شغل و کار هست و یک کارت بر اساس سرمایه گذاری.

EB1

این کارت شامل مدیران و مخصوصا استادان و محققان و آن هایی که مهارتی بیشتر از دیگران در دانش و هنر و تحصیلات واقتصاد و یا ورزش دارند می شود

EB2

این کارت مخصوص سه گروه است

متخصصانی با مدارک تحصیلی بالا با مهارت منحصر به فرد که یک پیشنهاد کاری از شرکت های آمریکایی دریافت کرده اند

افرادی با مهارت های خاص در علوم و هنر که پیشهاد کار در یک شرکت آمریکایی دریافت کرده اند

افرادی که مدارک تحصیلی بالا یا مهارتی خاص دارند که می توانند برای آمریکا سودمند باشند

EB3

این کارت مخصوص گروه های زیر می باشد

کارمندان ماهری که لیسانس دانشگاه های آمریکا یا مدرکی برابر آن از دانشگاه های خارجی دارند وپیشنهاد همکاری از یک شرکت آمریکایی دریافت کرده اند

کارمندان ماهری که حداقل دو سال سابقه کار دارند و از یک شرکت آمریکایی پیشنهاد کار دریافت کرده اند

کارمندان بدون مهارتی که کم تر از دو سال سابقه کار دارند وپیشنهاد خمکاری از یک شرکت آمریکایی دریافت کرده اند

EB5

این کارت مخصوص افرادی است که برای سرمایه گذاری به آمریکا مهاجرت می کنند

فرم ثبت نام لاتاری 2019

اختصاصی کارت سبز

www.usadiversitylottery.com

شرایط عکس ارسالی

یک عکس ۵ در ۵ (۶۰۰ در ۶۰۰ پیکسل)، با زمینه‌ی سفید که در آن صورت فرد کاملا رو به دوربین باشد. برای بانوان مسلمان، تصاویر با حجاب قابل قبول است. در تصویر از هیچ‌گونه کلاه، عینک آفتابی، و هر چیز غیر متعارفی که باعث پوشاندن سر و صورت باشد استفاده نشود. برای مشاهده نمونه تصاویر قابل قبول و تطبیق عکس خودتان، به ابزار تصویر سایت رسمی لاتاری گرین کارت آمریکا مراجعه کنید.

فرم ثبت نام لاتاری 2019

چه کسانی شانس بیشتری برای ‫‏برنده شدن‬ در ‫‏لاتاری‬ دارند!

بارها شده که برای متقاضیان ثبت نام در لاتاری این سوال پیش می آید که به راستی چه کسانی برای برنده شدن در ‫‏لاتاری گرین کارت امریکا‬ از شانس بیشتری برخوردارند و آیا درواقع شانس بیشتری وجود دارد؟!
اگر بخواهم خیلی صریح به این سوال پاسخ بدهم پاسخش “بلــه” است.
شاید تعجب کنید که همیشه گفته شده هیچ شخصی نسبت به شخصی دیگر برای اینکه بتواند در لاتاری گرین کارت امریکا برنده بشود شانس بیشتری ندارد و عواملی مانند داشتن مدارک تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی یا داشتن مدارک زبان مثل IELTS / TOFEL / GRE و امثالهم بی تأثیر می باشد!واقعیت هم همینطور است و همانطور که خودتان هم در فرم های ثبت نام در لاتاری مشاهده کرده اید در هیچ جایی از فرم های ثبت نام از شما در خصوص سطح زیان انگلیسی سوالی پرسیده نشده بوده.
اما مسئله ای که ممکن است تعدادی از اشخاص را نسبت به سایرین متمایز کرده و شانس آن ها را برای برنده شدن در لاتاری بیشتر نماید می تواند موارد زیر باشد:
-زوج هایی که هر دو در لاتاری ثبت نام کرده اند ، به عنوان مثال شخصی در لاتاری ثبت نام کرده است و همسرش را زیر مجموعه خود در فرم ثبت نام معرفی کرده است و بار دیگر برعکس همسر او اقدام به ثبت نام و معرفی وی فرم ثبت نام لاتاری کرده است.
این زوج هر دو از دو شانس در لاتاری آن سال برخوردار می شوند.یکبار از طرف ثبت نامی که خودشان انجام داده اند و بار دیگر بدلیل اینکه زیر مجموعه همسر خود قرار گرفته بودند.
-ازجمله کسانی که در لاتاری شانس بیشتری برای برنده شدنشان وجود خواهد شد فرزندان مجرد زیر ۲۱ سالی می باشند که یا دیپلم و پیش دانشگاهی دارند و یا تا قبل از انجام مصاحبه موفق به دریافت مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی خود می شوند.
جالب است بدانید که فرزندانی که مجرد بوده و زیر ۲۱سالشان است می توانند از سه شانس در لاتاری آن سال برخوردار شوند.
با ثبت نام والدین (هم پدر و هم مادر) در لاتاری بدلیل اینکه فرزندان زیر مجموعه پدر و مادر خود قرار خواهند گرفت از دو شانس در لاتاری برخوردار می شوند و بار دیگر توسط ثبت نام فردی که در لاتاری انجام می دهند مجموعا از سه شانس در لاتاری برخوردار خواهند شد.