آیا برنده شدن در لاتاری امریکا انتهای مسیر است؟

همان طور که می دانید نتایج مرحله دوم قرعه کشی لاتاری (DV-Lottery)، ساعت ۱۹:۳۰ دوشنبه ۲۲ اکتبر (۱۲ ظهر به وقت واشنگتن) اعلام می گردد. متقاضیانی که در محدوده ۴ اکتبر تا ۵ نوامبر سال ثبت نام کرده اند، می توانند از طریق این آدرس، نتیجه را مشاهده نمایند. به بهانه این ایام خجسته(!) قصد دارم تا حدی به کلیات پروسه لاتاری و همچنین دلایل رد بیش از نیمی از برندگان بپردازم.

برنامه لاتاری امریکا (Diversity Immigrant Visa) که از سال ۱۹۹۵ در حال اجراست، سالانه ۵۰,۰۰۰ ویزای اقامت دائم را از طریق قرعه کشی و مصاحبه صادر می کند. این روش صدور ویزا که در سال ۱۹۹۰ توسط کنگره امریکا به تصویب رسید، جهت جذب مهاجر از کشورهایی که نرخ پایینی در صدور سایر ویزاهای مهاجرتی دارند طراحی گردیده است. به عنوان مثال کشورهایی مانند نیجریه و ایران که در لاتاری بیشترین تعداد برنده قرعه کشی را داشتند (حدود ۶۰۰۰ مورد). از سوی دیگر افراد مقیم در کشورهایی مانند کلمبیا و تایوان حق شرکت در این برنامه را ندارند.

همان طور که می دانید هر ساله میلیونها نفر (۷,۹۰۰,۰۰۰ نفر برای آخرین دوره) از سراسر جهان در این برنامه ثبت نام کرده و حدود ۱۰۰,۰۰۰ نفر در قرعه کشی انتخاب می شوند … یا به اصطلاح “ برنده لاتاری می شوند”. تا اینجای کار تقریبا همه چیز شفاف است. اما سهمیه سالیانه صدور ویزا نصف این عدد است. در نتیجه برندگان لاتاری به طور متوسط ۵۰% شانس دریافت ویزا دارند.

اما دلایل این امر چیست و بعد از برنده شدن چه موارد دیگری مورد بررسی قرار می گیرد؟

۱- بررسی صحت اطلاعات اظهار شده با توجه به مدارک موجود

۲- سکیوریتی چک از نظر امنیت داخلی امریکا (و احتمالا عدم سوء پیشینه از کشور مبداء)

۳- داشتن حداقل مدرک دیپلم یا دو سال تجربه در یکی از مشاغل گروه ۷ یا بالاتر در ۵ سال اخیر

۴- معرفی یک شهروند یا مقیم دائم امریکا به عنوان اسپانسر یا اثبات توانایی مالی و همچنین مورد تقاضا بودن حرفه در کشور مقصد

۵- عبور موفقیت آمیز از آزمایشات پزشکی (شخص متقاضی و همراهان)

۶- و در آخر … تهیه به موقع مدارک و حضور در سفارت امریکا – حدود ۲۵% از برندگان ایرانی دوره به سفارت امریکا مراجعه نکردند!

نکته: صدور ویزا برای شما و همراهان (همسر و فرزندانی که در روز ثبت نام اینترنتی زیر ۲۱ سال دارند) علاوه بر موارد فوق، به ظرفیت کشور (حداکثر ۷% از کل ویزاهای صادره) و همچنین ظرفیت کل (۵۰,۰۰۰ ویزا) بستگی دارد. بنابراین در صورت تکمیل شدن هر یک از ظرفیتهای مذکور، شانس خود را در آن دوره از دست می دهید. در صورت موفقیت در این دوره، ویزای شما تا تاریخ ۳۰ سپتامبر صادر می گردد.

آیا در یک خانواده فقط زن و یا فقط شوهر می توانند در قرعه کشی گرین کارت آمریکا شرکت کند؟

خیر , زن و شوهر می توانند هر کدام تقاضای جداگانه برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا را بنمایند . یعنی یکبار شوهر متقاضی اصلی است و در فرم درخواست همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به عنوان همراه و خانواده درجه یک خود عنوان میکند و همین طور زن نیز می تواند جداگانه به عنوان متقاضی اصلی درخواست شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا را بنماید و شوهر و فرزندان زیر 21 سال خود را در فرم درخواست به عنوان همراه و خانواده درجه یک خود نام ببرد.

فرم تبت نام لاتاری

هزینه های بعد از قبولی لاتاری

هزینه های بعد از قبولی در لاتاری برای برندگان لاتاری گرین کارت آمریکا در مراحل مختلف به شرح زیر میباشد:

هزینه واکسیناسیون برندگان لاتاری

در صورتی که واکسن ها را در ایران تزریق کنید، هزینه آن به مراتب کمتر از هزینه ترکیه، امارات یا ایراوان خواهد بود. بنابراین سعی کنید تمامی واکسن ها را به موقع و در نوبت خود و در داخل ایران تزریق کنید. مجموع حدودی هزینه های واکسیناسیون برای هر فرد ۹۰ الی ۱۰۰ هزار تومان میباشد.

هزینه ترجمه مدارک برندگان لاتاری

بسته به تعداد مدارک و تنوع آن برای افراد مجرد و متاهل متفاوت است. اما هزینه حدودی هر فرد تا یک میلیون تومان است.

هزینه بلیط و اقامت در کشور محل سفارت (ترکیه، امارات یا ایروان)

هز نفر از حدود ۱٫۵ تا ۲ میلیون تومان با احتساب یک هفته تا ۱۰ روز اقامت که البته به نوع پرواز و محل اقامت نیز بستگی دارد.

هزینه ویزیت پزشک معتمد سفارت آمریکا

هر نفر ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار که نقداً در بیمارستان یا مطب پزشک پرداخت میشود.

هزینه مصاحبه سفارت آمریکا

برای برندگان لاتاری هر نفر ۳۳۰ دلار که در نقداً در سفارت دریافت میشود.

هزینه صدور گرین کارت آمریکا

هر نفر ۲۲۰ دلار که باید به صورت آنلاین و با استفاده از کارت های اعتباری بین المللی پرداخت شود.

هزینه بلیط آمریکا

بسته به کلاس پرواز، هواپیمایی و همچنین فصل پرواز متفاوت میباشد. از حداقل ۲٫۵ میلیون تومان تا ۵-۶ میلیون تومان متغیر میباشد.

مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری آمریکا (به طور کامل)

مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری آمریکا در زیر و به طور کامل آمده است :

در ایتدا باید برای برنده شدن در لاتاری به شما تبریک بگم چون خیلی از افراد ( ایرانی ها ) سال ها برای گرفتن ویزا و اقامت آمریکا تلاش می کنند و موفق نمی شوند ولی شما با برنده شدن در لاتاری امکان دریافت گرین کارت آمریکا ( خیلی از مهاجرانی که سال ها در آمریکا زندگی می کنند تا 5 سال گرین کارت آمریکا را دریافت نمی کنند ) در کمتر از 15 روز پس از ورود به آمریکا و استفاده از تمام حقوق شهروندی آمریکا را دارید .

این جانب خود یکی از برندگان لاتاری در سال 2015 می باشم و می خواهم تمام مراحل را گام به گام در مطلب زیر از زمان برنده شدن تا ورود به آمریکا برای شما بنویسم در یسیار از سایت مطالبی نوشته شده است که درست نمی باشد ولی من چون خودم تمام این مراحل را انجام داده ام تمام آنها را برای شما گام به گام توضیح می دهم .

 

در ابتدا توجه داشته باشید که تعداد برندگان لاتاری از تعداد ویزاهای که به افراد برنده می دهند بیشتر است همانگونه که در ایمیل برنده شدن لاتاری برای شما نوشته شده است .You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2015 (October 1, 2014 to September 30, 2015). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available . Please print out this letter and take it with you to  .your visa Interview

این موضوع به خاطر این می باشد که معمولا بعضی از برنده گان لاتاری اقدام به دریافت ویزا نمی کنند برای همین تعداد برندگان را بیشتر می گیرند تا تمام سهمیه ویزا تمام شود ( ولی توجه داشته باشید این امکان وجود دارد که تمام برندگان برای ویزا اقدام کنند در این صورت افرادی که زود تر از تمام شدن سهمیه ثبت نام می کنند ویزا دریافت می کنند و در صورتی که برای دریافت ویزا دیر اقدام کنید شاید به دلیل پر شدن تعداد ویزا ها ( حتی در حالی که شما برنده لاتاری شده اید ) به شما ویزا ندهند ) . پس توصیه من به شما این است که به محض برنده شدن برای دریافت ویزا ثبت نام کرده و مابقی کار ها که شامل مراحل زیر است را انجام دهید .

 

1- بعد از برنده شدن تمام مراحل در ایمیل هایی که برای شما ارسال می شود نوشته شده است که من نیز آنها را برای شما باز گو می کنیم .در ابتدا شما می بایستی فرم DS-260 را برای خود و افراد زیر مجموعه خود که هنگام ثبت نام در کیس خود نوشته بودید ( شما می توانید  برای همسر و فرزندان زیر 21 سال خود تقاضای ویزا کنید  ) را پر کرده و برای KCC کنسولگری کنتاکی آمریکا ارسال کنید در تمام مراحل چنانچه فرم های شما بدون نقص ارسال شود سایت به شما یک کد پیگیری می دهد . شما می بایستی یک اسپانسر نیز برای خود معرفی کنید .

اسپانسر قرار است اظهار کند که حاضر است شما را از نظر مالی حمایت کند، اما چه طوری؟ خیلی ساده است! فرمی هست به نام «I-134» یا Affidavit of Support‎‏ ‏که اسپانسر شما باید آن را امضا کند و بعد به یک محضر ببرد تا گواهی امضا بگیرد (روی فرم یک مهر می‌زنند و تمام). این فرم را می توانید از ایــن لـیـنــک دانلود نمایید.

فردی که اسپانسر شما می‌شود باید خود ساکن آمریکا بوده و آن قدر توان مالی داشته ‏باشد تا بتواند شما را ساپورت کند. برای اثبات این توانایی باید از طرق زیر عمل کرد :

با ارائه گواهی مالیات سال قبل خود، میزان مالیات داده شده و یا به عبارت دیگر مقدار درآمد واقعی خود را اعلام نماید. این گواهی شامل فرم‌هایی نظیر
فرم ۱۰۴۰ و فرم W2 هست که اگر اسپانسر مالیات سال قبل را پرداخت کرده باشد این فرم‌ها را در اختیار دارد و کافی است کپی فرم‌ها را برای شما بفرستد.
ممکن است اسپانسر شما سال قبل مالیات نداده و یا به طور کامل پرداخت نکرده باشد. در این صورت باید ثابت کند که درآمد امسال او بیشتر از سال قبل می باشد ، و برای این کار باید به صورت رسمی از محل کارخود یک گواهی بگیرد و برای شما بفرستد.
اگر این فرد مالیات خود را پرداخت نکرده و همچنین قادر به ارائه گواهی یاد شده نمی باشد ، می‌تواند یک گواهی بانک مبنی بر اینکه پول نقد کافی در بانک دارد دریافت کرده و برای شما بفرستد.
اگر اسپانسر شما هیچ کدوم از شرایط بالا رو ندارد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشید یا اینکه خودتان به سفارت تمکن مالی خودتان را نشان دهید. ( فقط می بایستی یک آدرس در آمریکا برای ارسال گرین کارت خود به سفارت و یا در مرز ورودی به مامور مهاجرت آمریکا ارئه دهید )

اسپانسر باید از حد کافی توان مالی برخوردار باشد. این مقدار بستگی به این دارد که اسپانسر چند نفر را تحت پوشش خود قرار داده است (مشتمل بر خانواده خودش و خانوده شما به علاوه اشخاصی که از قبل ‏ساپورت کرده باشد) و هم‌چنین به ایالتی که در آن زندگی می‌کند نیز بستگی دارد. ‏مقایسه این موارد با خط فقر در امریکا باید نشان دهد که درآمد فرد برای حمایت از شما کافی خواهد بود. در مقایسه درآمد با خط فقر هم، درآمد فرد باید از عددی که در جدول‌های مربوط به خطر فقر اشاره شده است بیشتر باشد چون اگر کمتر باشد افیسر اسپانسری که معرفی نمودید را نمی پذیرد.

اسپانسر شما بعد از پر کردن فرم I-134 این فرم را به ‏همراه کپی فرم‌های مالیاتی برای شما از طریق پست می‌فرستد. دقت ‏کنید که در مورد فرم I-134، ارسال با ایمیل و فکس قابل قبول نمی باشد چون باید اصل فرم را در زمان مصاحبه در اختیار داشته باشید ولی در مورد گواهی مالیاتی به علت ‏این که کپی آن مورد نیاز است می‌توان از فکس یا ایمیل هم استفاده کرد.

در کل مدارکی که باید آمده شود عباتند از:
۱-فرم I-134
۲-فرمهای مالیاتی ۳ سال آخر که اسپانسر باید پرداخت کرده باشه(کپی باید باشه)
۳-کپی پاسپورت آمریکایی اسپانسر
۴-نامه اشتغال به کار اسپانسر با ذکر درآمد سالیانه
۵-نامه مانده حساب بانکی اسپانسر با مهر بانک مربوطه (کپی این نامه قابل قبول نمی باشد/ باید اصل این نامه به سفارت ارائه داده شود)

 

پس از مرحله پر کردن فرم تا رسیدن جواب آن که ممکن 3 تا 6 ماه یا بیشتر به طول بینجامد شما می بایستی مدارک خود و همراهان خود را برای روز مصاحبه که به شما از طریق ایمیل اطلاع داده خواهد شد آماده کنید .

 

2- در این مرحله به شما توصیه می کنم که اول برگه واکسیناسیون خود را در ایران دریافت کنید ( برگه زرد ) . این واکسن ها در انستیتو پاستور ایران زده می شود و چنانجه به اسنتیتو پاستور مراجعه نمائید پرسنل آنجا راهنمایی های کاملی در مورد واکسن هایی که باید به شما تزریق شود و شما ارئه می دهند پس به فکر اینکه چه واکسن هایی را می بایستی بزنید نباشید . فقط به این مورد توجه داشته باشید برخی از واکسن ها دارای 3 مرحله می باشد که زدن هر مرحله 1 ماه یا بیشتر طول می کشد پس برای تکمیل برگه زرد خود 3 ماه زود تر از وقت ملاقات سفارت به انستیتو پاستور مراجعه نمائید . ( شما به تست آنتی بادی آبله نیز نیاز دارید که انستیتو پاستور آن کار را هم برای شما انجام میدهد )

نمایی از برگه زرد

نمایی از برگه زرد

توجه داشته باشید که این برگه به انگلیسی می باشد و نیاز به ترجمه ندارد . ( چنانچه دیر اقدام به تزریق واکسن ها نموده اید و مرحله دوم و یا سوم واکسن ها را نوانستید بزنید مشکا خاصی برای مصاحبه برای شما پیش نمی آید ) فقط مرحله اول تمام واکسن های مورد نیاز را حتما تزریق نمائید .

 

3- پس از آن می بایستی مدارک خود را ترجمه کنید ( تنها مهر دارالترجمه کافی می باشد و نیاز به مهر دادگستری وجود ندارد – البته بعضی افراد برای محکم کاری فرم دادگستری نیز برای ترجمه می زنند که فقط بیشتر خرج کردن پول است و نیازی به انجام آن نیست ) .

مدارک مهم مورد نیاز که باید ترجمه شوند :

1- شناسنامه و کارت ملی افرادی که می خواهند برای ویزا اقدام کنند در کیس شما .

2- چنانچه شما ازدواج کرده اید و همسر شما نیز در کیس شما وجود دارد سند ازدواج را حتما ترجمه کنید .

3- آخرین مدرک تحصیلی خود و همراهان خود بسیار مهم .

4- نامه تمکن مالی که مبلغ آن به دلار باشد و ترجیحا یک هفته قبل از وقت سفارت گرفته شود ( که از بانک و به زبان انگلیسی در خواست کنید تا نیازی به ترجمه نداشته باشد ) . در صورتی که پول زیادی در حساب خود ندارید می توانید برای چند ساعت پول به حساب خود واریز نمائید و بعد از گرفتن نامه مجددا پول را از حساب خود خارج نمائید در صورتیکه همسر یا فرزندان شما نیاز می توانند برای آنها نیز نامه تمکن مالی دریافت کنید .این نامه نیز بسیار مهم می باشد . برای تمکن مالی حداقل می بایستی موجودی حساب شما در زمان دریافت نامه مانند جدول زیر باشد :

تعداد افراد خانوادهمبلغ به دلار
114715 تا 17000 دلار
219915 تا 22000 دلار
325115 تا 27000 دلار
430315 تا 32000 دلار
535515 تا 37000 دلار
640715 تا 42000 دلار
745915 تا 47000 دلار
851115 تا 55000 دلار

5- در صورت داشتن سند مالکیت خانه یا زمین در ایران حتما آنها را نیز ترجمه کنید ( چه متعلق به شما با همسرتان یا فرزاندانتان باشد ).

6- کارت پایان خدمت سربازی ( بسیار مهم ) .

7- در صورت داشتن جواز کسب یا روزنامه رسمی شرکت آنها را نیز ترجمه کنید .

8- 6 عکس 5 در 5 از خود و خانواده خود حتما به همراه داشته باشید به همراه کپی از تمام مدارک و ترجمه های خود .

9- سند طلاق .

 

4- منتظر می مانید تا تاریخ و محل سفارت شما برای مصاحبه اعلام شود برای این کار اکانت خود در سایت DV lottery را چک نمائید ( فکر می کنم از سال 2016 این نامه ایمیل هم می شود ) . شما می توانید تاریخ ملاقات خود را به تاریخ دیگری بعد از تاریخ اعلام شده سفارت موکول نمائید ( به تعویق انداختن زمان توصیه نمی شود ) شما می بایستی مبلغ 330 دلار را در روز مصاحبه به ازای هر نفر به سفارت بدهید .

5- به شما توصیه می کنم سفر خود را طوری برنامه ریزی کنید که حداقل 3 روز قبل از وقت سفارت ( برای انجام امور پزشکی در سفارت کشور که انتخاب کرده اید ) و 4 تا 5 روز بعد از وقت سفارت ( چنانچه ویزا شما در همان روز مصاحبه داده شود ( نیاز به FBI چک نباشد ) حداقل 3 روز طول می کشد تا ویزا شما در پاسپورت شما زده شود و در این 3 روز پاسپورت شما می بایستی در سفارت بماند ) در کشوری که سفارت در آن قرار دارد حضور داشته باشید .

6- بعد از ورود به کشوری که سفارت خود را در آن انتخاب کرده اید می بایستی یک چک پزشکی پیش دکترهایی که سفارت به شما معرفی می کند بروید در این چک پزشکی برگه زرد واکسیناسیون شما چک می شود و بعد از چند معاینه ساده از قفسه سینه شما عکس گرفته می شود و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد به شما یک سی دی که عکس قفسه سینه در آن قرار دارد به همراه یک نامه داده می شود تا در روز مصاحبه به سفارت ارائه دهید . ( هزینه پزشکی برای هر نفر حدود 100 دلار می باشد مگر اینکه به شما واکسنی زد شودکه هزینه آن جداگانه دریافت می شود. )

7- در صورتی که در روز مصاحبه به شما ویزا بدهند به همراه ویزا یک پاکت که شامل مدارک شما نیز هست به شما می دهند این پاکت را به هیچ عنوان بازکنید زیرا آن را می بایستی در مرز ورودی آمریکا به مامور مهاجرت تحویل دهید .

 

توجه داشته باشید :

  • شما پس از گرفتن ویزا تا 6 ماه فرصت دارید تا وارد خاک آمریکا شوید وگرنه ویزا شما باطل می شود .
  • پس از دریافت ویزا برای چاپ شدن گرین کارت می بایستی برای هر نفر مبلغ 165 دلار آمریکا را به وسیله کارت اعتباری پرداخت کنید ( نحوه پرداخت هزینه گرین کارت آمریکا USCIS Immigrant Fee )
  • شما پس از ورود می توانید تقاضای وایتپاس نمائید ( حدودا 2 ماه طول می کشد و پس از 2 ماه برای آدرس اسپانسر شما ارسال می شود – نیازی به حضور شما در آمریکا برای گرفتن وایت پاس نیست و اسپانسر شما می تواند آن را برای شما پست نماید ) که با استفاده از آن می توانید تا 2 سال خارج از آمریکا بمانید و فقط یک بار صادر می شود .

سوالات رایج درباره لاتاری

آیا برای شرکت در قرعه کشی شرایط سنی وجود دارد؟

خیر , افراد بالای 18 سال می توانند به راحتی در قرعه کشی شرکت کنند و افراد زیر 18 سال می باییست همراه والدین یا ولی قانونی خود در قرعه کشی شرکت کنند. در این مرحله فقط یک استثناء وجود دارد و آن افرادی که زیر 18 سال سن داشته ولی دیپلم متوسطه خود را گرفته باشند می توانند به تنهایی در قرعه کشی شرکت کنند.

آیا برای شرکت در قرعه کشی مدرک تحصیلی مورد نیاز است ؟

بله حداقل 12 سال تحصیل و یا اینکه دارای 2 سال سابقه کار و یا 2 سال سابقه دوره کارآموزی مورد نیاز است.

آیا ایرانیان نیز حق شرکت  در قرعه کشی را دارند ؟                                           

بله  , ایران جزو کشورهایی هست که افراد متولد در آن می توانند در قرعه کشی گرین کارت آمریکا شرکت کنند.

آیا در یک خانواده فقط زن و یا فقط شوهر  می توانند در قرعه کشی گرین کارت آمریکا شرکت کند؟

خیر , زن و شوهر می توانند هر کدام تقاضای جداگانه برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا را بنمایند . یعنی یکبار شوهر متقاضی اصلی است و در فرم درخواست همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به عنوان همراه و خانواده درجه یک خود عنوان میکند و همین طور زن نیز می تواند جداگانه به عنوان متقاضی اصلی درخواست شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا را بنماید و شوهر و فرزندان زیر 21 سال خود را در فرم درخواست به عنوان همراه و خانواده درجه یک خود نام ببرد.

از یک خانواده ایرانی چه کسانی میتوانند در فرم درخواست والدین به عنوان همراه شرکت کنند؟

فقط همسر متقاضی اصلی و  فرزندان مجرد زیر 21 سال متقاضی اصلی می توانند به عنوان خانواده درجه یک  در فرم درخواست نام برده شوند. البته فرزندان مجرد  بین 18 تا 21 سال  نیز می توانند خود جداگانه درخواست بنویسند.

آیا یک فرد می تواند دو بار فرم ثبت نام را ارسال نماید ؟

خیر در صورتی که یک شخص دوبار فرم ارسال نماید به طور خودکار از قرعه کشی حذف می شود.      

آیا اگر فرد متقاضی اصلی برنده گرین کارت آمریکا شد بایستی حتما به همراه خانواده به آمریکا مهاجرت نماید؟

خیر , این بستگی به خود خانواده دارد و فرد متقاضی اصلی می تواند به تنهایی مهاجرت کند و یا اینکه با خانواده مهاجرت کند.

چگونه یک فرد متوجه می شود که در قرعه کشی گرین کارت برنده شده است ؟

ما به محض دریافت کدهای قبول شدگان , افراد قبول شده را با ایمیل و تلفن مطلع نموده و نامه قبولی آنها را با هماهنگی با خودشان برایشان ارسال می کنیم.

آیا کسانی که قبول نشده اند نیز از رد شدن خود خبر دار خواهند شد ؟

بله , ما به آنها نیز اطلاع خواهیم داد و اگر تمایل داشتند آنها را برای سال بعد با تخفیف خاصی ثبت نام خواهیم کرد.

آیا شخصی که  در کشوری خارجی بدون گذرنامه و اجازه اقامت زندگی می کند اجازه شرکت در قرعه کشی گرین کارت را دارد ؟

بله ,  با هرگونه اقامت و یا حتی بدون اجازه  اقامت در هر کشوری که زندگی می کنید , می توانید در قرعه کشی شرکت کنید ولی به شرط اینکه بعد از قبولی در هنگام مصاحبه که شش ماه تا یک سال بعد از قبولی انجام می شود بتوانید پاسپورت برای گرفتن ویزا به همراه داشته باشید.

اگر فرد متقاضی اصلی از همسرش جدا شده و یا در شرف جدا شدن از همسرش باشد چگونه باید در قرعه کشی شرکت کند ؟

اگر فرد متقاضی اصلی رسما و قانونا از همسرش طلاق گرفته باشد اصلا لزومی ندارد نام همسر قبلی را در فرم ثبت نام بنویسد . اما اگر هنوز رسما طلاق نگرفته است و در شرف طلاق گرفتن می باشد باید نام همسرش را در فرم به عنوان همراه بنویسد و اگر بعد از ثبت نام از همسرش طلاق رسمی و قانونی گرفت دیگر لازم نیست در فرم های بعدی که به همراه فرم قبول شدن در قرعه کشی ارسال می شود نام همسرش را بنویسد.

آیا اگر بعد از قبول شدن ازدواجی صورت بگیرد تکلیف همسر فرد متقاضی چه می شود؟

اگر ازدواج قبل از ارسال فرم قبولی انجام شده باشد نام همسر را در فرم دوم که برایتان ارسال می شود ثبت می کنید و هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و همسر شما نیز ویزای آمریکا را دریافت می نماید . اما اگر بعد از ارسال فرم دوم ازدواجی صورت بگیرد شاید سه تا شش سال طول بکشد تا همسر گرین کارت دریافت نماید.

آیا اگر شخصی از راه های دیگر مهاجرتی مثل کار , تحصیل , سرمایه گذاری و …. تقاضای ویزای آمریکا کرده باشد نیز می تواند در قرعه کشی گرین کارت آمریکا شرکت کند ؟

بله , شرکت در قرعه کشی گرین کارت هیچ ارتباطی با درخواست ویزای آمریکا به روش های دیگر ندارد.

آیا اگر شخصی خدمت نظام وظیفه سربازی را انجام نداده باشد می تواند در قرعه کشی گرین کارت شرکت کند ؟

فردی که در قرعه کشی گرین کارت قبول می شود باید دارای پاسپورت و اجازه خروج از کشور باشد تا بتواند در صورت قبولی در قرعه کشی گرین کارت آمریکا به یکی از کشورهای همسایه ایران جهت مصاحبه و اخذ ویزای آمریکا سفر کند.

 اگر فردی در زمان ثبت نام اصل مدرک دیپلم و یا لیسانس را نداشته باشد می تواند ثبت نام کند ؟

 بله , زیرا در زمان ثبت نام ما هیچ گونه مدرک تحصیلی اصلی را درخواست نمی کنیم . مدرک اصلی تحصیل را در صورت قبول شدن و در زمان مصاحبه برای گرفتن ویزای گرین کارت آمریکا توسط سفارت آمریکا از شما درخواست خواهد شد.