سوالات رایج درباره لاتاری

آیا برای شرکت در قرعه کشی شرایط سنی وجود دارد؟

خیر , افراد بالای ۱۸ سال می توانند به راحتی در قرعه کشی شرکت کنند و افراد زیر ۱۸ سال می باییست همراه والدین یا ولی قانونی خود در قرعه کشی شرکت کنند. در این مرحله فقط یک استثناء وجود دارد و آن افرادی که زیر ۱۸ سال سن داشته ولی دیپلم متوسطه خود را گرفته باشند می توانند به تنهایی در قرعه کشی شرکت کنند.

آیا برای شرکت در قرعه کشی مدرک تحصیلی مورد نیاز است ؟

بله حداقل ۱۲ سال تحصیل و یا اینکه دارای ۲ سال سابقه کار و یا ۲ سال سابقه دوره کارآموزی مورد نیاز است.

آیا ایرانیان نیز حق شرکت  در قرعه کشی را دارند ؟                                           

بله  , ایران جزو کشورهایی هست که افراد متولد در آن می توانند در قرعه کشی گرین کارت آمریکا شرکت کنند.

آیا در یک خانواده فقط زن و یا فقط شوهر  می توانند در قرعه کشی گرین کارت آمریکا شرکت کند؟

خیر , زن و شوهر می توانند هر کدام تقاضای جداگانه برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا را بنمایند . یعنی یکبار شوهر متقاضی اصلی است و در فرم درخواست همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود را به عنوان همراه و خانواده درجه یک خود عنوان میکند و همین طور زن نیز می تواند جداگانه به عنوان متقاضی اصلی درخواست شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا را بنماید و شوهر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود را در فرم درخواست به عنوان همراه و خانواده درجه یک خود نام ببرد.

از یک خانواده ایرانی چه کسانی میتوانند در فرم درخواست والدین به عنوان همراه شرکت کنند؟

فقط همسر متقاضی اصلی و  فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال متقاضی اصلی می توانند به عنوان خانواده درجه یک  در فرم درخواست نام برده شوند. البته فرزندان مجرد  بین ۱۸ تا ۲۱ سال  نیز می توانند خود جداگانه درخواست بنویسند.

آیا یک فرد می تواند دو بار فرم ثبت نام را ارسال نماید ؟

خیر در صورتی که یک شخص دوبار فرم ارسال نماید به طور خودکار از قرعه کشی حذف می شود.      

آیا اگر فرد متقاضی اصلی برنده گرین کارت آمریکا شد بایستی حتما به همراه خانواده به آمریکا مهاجرت نماید؟

خیر , این بستگی به خود خانواده دارد و فرد متقاضی اصلی می تواند به تنهایی مهاجرت کند و یا اینکه با خانواده مهاجرت کند.

چگونه یک فرد متوجه می شود که در قرعه کشی گرین کارت برنده شده است ؟

ما به محض دریافت کدهای قبول شدگان , افراد قبول شده را با ایمیل و تلفن مطلع نموده و نامه قبولی آنها را با هماهنگی با خودشان برایشان ارسال می کنیم.

آیا کسانی که قبول نشده اند نیز از رد شدن خود خبر دار خواهند شد ؟

بله , ما به آنها نیز اطلاع خواهیم داد و اگر تمایل داشتند آنها را برای سال بعد با تخفیف خاصی ثبت نام خواهیم کرد.

آیا شخصی که  در کشوری خارجی بدون گذرنامه و اجازه اقامت زندگی می کند اجازه شرکت در قرعه کشی گرین کارت را دارد ؟

بله ,  با هرگونه اقامت و یا حتی بدون اجازه  اقامت در هر کشوری که زندگی می کنید , می توانید در قرعه کشی شرکت کنید ولی به شرط اینکه بعد از قبولی در هنگام مصاحبه که شش ماه تا یک سال بعد از قبولی انجام می شود بتوانید پاسپورت برای گرفتن ویزا به همراه داشته باشید.

اگر فرد متقاضی اصلی از همسرش جدا شده و یا در شرف جدا شدن از همسرش باشد چگونه باید در قرعه کشی شرکت کند ؟

اگر فرد متقاضی اصلی رسما و قانونا از همسرش طلاق گرفته باشد اصلا لزومی ندارد نام همسر قبلی را در فرم ثبت نام بنویسد . اما اگر هنوز رسما طلاق نگرفته است و در شرف طلاق گرفتن می باشد باید نام همسرش را در فرم به عنوان همراه بنویسد و اگر بعد از ثبت نام از همسرش طلاق رسمی و قانونی گرفت دیگر لازم نیست در فرم های بعدی که به همراه فرم قبول شدن در قرعه کشی ارسال می شود نام همسرش را بنویسد.

آیا اگر بعد از قبول شدن ازدواجی صورت بگیرد تکلیف همسر فرد متقاضی چه می شود؟

اگر ازدواج قبل از ارسال فرم قبولی انجام شده باشد نام همسر را در فرم دوم که برایتان ارسال می شود ثبت می کنید و هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و همسر شما نیز ویزای آمریکا را دریافت می نماید . اما اگر بعد از ارسال فرم دوم ازدواجی صورت بگیرد شاید سه تا شش سال طول بکشد تا همسر گرین کارت دریافت نماید.

آیا اگر شخصی از راه های دیگر مهاجرتی مثل کار , تحصیل , سرمایه گذاری و …. تقاضای ویزای آمریکا کرده باشد نیز می تواند در قرعه کشی گرین کارت آمریکا شرکت کند ؟

بله , شرکت در قرعه کشی گرین کارت هیچ ارتباطی با درخواست ویزای آمریکا به روش های دیگر ندارد.

آیا اگر شخصی خدمت نظام وظیفه سربازی را انجام نداده باشد می تواند در قرعه کشی گرین کارت شرکت کند ؟

فردی که در قرعه کشی گرین کارت قبول می شود باید دارای پاسپورت و اجازه خروج از کشور باشد تا بتواند در صورت قبولی در قرعه کشی گرین کارت آمریکا به یکی از کشورهای همسایه ایران جهت مصاحبه و اخذ ویزای آمریکا سفر کند.

 اگر فردی در زمان ثبت نام اصل مدرک دیپلم و یا لیسانس را نداشته باشد می تواند ثبت نام کند ؟

 بله , زیرا در زمان ثبت نام ما هیچ گونه مدرک تحصیلی اصلی را درخواست نمی کنیم . مدرک اصلی تحصیل را در صورت قبول شدن و در زمان مصاحبه برای گرفتن ویزای گرین کارت آمریکا توسط سفارت آمریکا از شما درخواست خواهد شد.