شرایط شغلی برای شرکت در لاتاری

شرایط شغلی لاتاری

جهت ثبت نام لاتاری گرین کارت، شرط شغلی وجود ندارد. اما بایستی شرایط تحصیلی منطبق بر ضوابط ثبت نام لاتاری داشته باشید.

شما تنها در صورتی که مدرک تحصیلی حداقل دیپلم را ندارید اما دو سال سابقه کار طی ۵ سال گذشته که در بین مشاغل اولیت دار زون (zone) کاری ۴ به بالا باشد را دارید، شانس دریافت ویزای پس از قبولی در لاتاری را خواهید داشت.

یعنی شما اگر مدرک دیپلم نداشته باشید باید حداقل یکی از مشاغل مجاز جهت ثبت نام در لاتاری را داشته باشید.

پس بایستی به سایت https://www.onetonline.org بروید و اسم شغل خودتان را سرچ کنید و ببینید که نام شغل شما در بین آنها وجود دارد یا خیر!

به عنوان مثال ما graphic designer را جستجو کردیم و روی اولین گزینه یعنی Graphic designers کلیک میکنیم.
در صفحه جدید شرحی کامل از شغل مورد نظر یافت میشود.

وظایف، ابزار و تکنولوژی، دانش مورد نیاز آن شغل, مهارت های مورد نیاز آن شغل, توان مندیهای فرد شاغل و فعالیت های شغلی روزانه و سایر اطلاعات آن شغل را در این صفحه خواهید دید. در انتها بخشی وجود دارد که تیتر Job Zone دارد. در این بخش گزینه title باید بالای Job Zone Four یا خود Job Zone Four باشد و البته SVP Range باید بین ۷ تا ۱۰ باشد. در این صورت وجود این شغل در لیست مشکل تحصیل شما حل خواهد شد. و می توانید در لاتاری ثبت نام کنید.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.