سوالات متداول درباره لاتاری گرین کارت/ قسمت سوم

آیا راهی برای افزایش شانس من وجود دارد؟

درباره این موضوع می توان بله یا خیر گفت. از یک سو شانس دارید که اگر ازدواج کرده باشید شما و همسر یا شوهرتان هر یک به تنهایی قابلیت ثبت نام دارید. این یعنی یک شانس برای دو نفر و می توانید هر یک از شما برنده باشید. در سوی دیگر شانس ندارید که شما تنها یک بار می توانید برای شرکت در لاتاری ثبت نام کنید. بنابراین شانس شما تنها یک بار است اگر ازدواج نکرده باشید. بنابراین هیچ راه دیگری جهت افزایش شانس شما وجود نداشته و تنها راه نیز ازدواج است.

چند ویزا برای هر کشور در نظر گرفته می شود؟

در مجموع تعداد متقاضیانی که برنده می شود ۵۵ هزار نفر است. بنابراین ۵۵ هزار ویزا در مجموع صادر می شود که از این میزان ممکن است افرادی پیگیری برای دریافت ویزا خود نداشته باشند و از این رو به جای ۵۰ هزار نفر ۵ هزار نفر دیگر نیز به لیست برندگان افزوده می شود تا جایگزین تعداد افرادی شوند که پیگیری برای ویزا برنده شده خود ندارند. درباره تعداد ویزا برای هر کشور نیز باید بیان کرد که کشورها بسته به سهم خود تعدادی به آنها تعلق می گیرد. اگر منطقه ای در لیست کشورهای خاص با تعداد تقاضا بالا باشد، بدون شک یا از فهرست دریافت کنندگان حذف شده یا آن که تعداد کمی به آن تعلق می گیرد.

من اهل ایالات متحده هستم، اجازه ثبت نام دارم؟

بله یک متقاضی می تواند اهل ایالات متحده باشد که در کشور دیگری زندگی می کند و قصد مهاجرت به کشور خود را دارد یا آن که می خواهد از کشور خود خارج شود.

آیا برای همسر و فرزندان باید ثبت نام جداگانه ای داشت؟

بلکه هر یک از همسر یا شوهر می توانند در فرم جداگانه ای ثبت نام کنند. همچنین هر یک از آنها می توانند با شرکت در لاتاری شانس خود را محک زده و در صورت برنده شدند قادرند همسر یا شوهر خود را در مهاجرت به همراه داشته باشند. بنابراین اگر شما ازدواج کردید می توانید از همسر یا شوهر خود بخواهید با ثبت نام در لاتاری شانس مهاجرت به ایالات متحده را افزایش دهد، بدون شک نتیجه بخش خواهد بود.

اگر من برنده شوم، می توانم با خانواده مهاجرت کنم؟

نه، شما می توانید با همسر یا شوهر خود به ایالات متحده مهاجرت کنید اما اینکه بخواهید با تمامی خانواده مهاجرت داشته باشید بسته به سپری کردن مراحل قانونی دارد. اگر شرایط لازم مهیا باشد و مشکلی در فرم ها پیش نیاید، می توانید در کنار خانواده مهاجرت کنید. گفتنیست در صورت وجود اشکالاتی بدون شک شما در برنده شدن رد صلاحیت می شوید.

هنگامی که برنده شوم چگونه مطلع خواهم شد؟

در کنسولگری کنتاکی در ویلیامزبرگ تمامی متقاضیان متناسب با هر منطقه شماره گذاری می شوند. پس از پایان فرآیند ثبت نام تمامی متقاضیان، یک رایانه به صورت تصادفی متقاضی را از میان تمام فرم‌های دریافت شده متناسب با هر منطقه جغرافیایی انتخاب می کند. در هر منطقه چند متقاضی انتخاب می شوند و به لیست برندگان منتقل خواهند شد. فردی که برنده می شود یک نامه اعلان توسط مرکز کنسولی کنتاکی در ویلیامزبورگ برای آن ارسال می شود که باید دستورالعمل درخواست ویزا را پر نماید. مرکز کنسولی کنتاکی در ویلیامزبورگ پس از دریافت فرم تکمیل شده، ادامه فرآیند صدور ویزا را سپری می کند و در نهایت افراد ویزا خود را می توانند دریافت کنند.

در نهایت اگر کشور شما واجد شرایط برای شرکت در لاتاری نیست می توانید به عنوان کشور والدین خود ثبت نام کنید. بنابراین اگر متولد کشوری هستید که در لیست خاص قرار دارد نمی توانید در لاتاری ثبت نام کنید. بنابراین بایستی باتوجه به مکان تولد والدین شرکتی در لاتاری داشته باشید. ایالات متحده هرازگاهی قوانین جدیدی صادر می کند که پیرامون شرایط ثبت نام افراد برای شرکت در لاتاریست. ممکن است در آینده شاهد قوانین جدید دیگری باشیم که راه را برای افراد متولد شده در کشور خاص باز می کند.

متاسفانه در حال حاضر چنین چیزی ممکن نیست و باید تابع قوانین ایالات متحده بود.

چگونه می توانم در برنامه لاتاری گرین کارت شرکت کنم؟

برای ثبت نام در لاتاری گرین کارت ایالات متحده کافیست به وب سایت موردنظر  checkout.usadiversitylottery مراجعه کنید و در این سایت اطلاعات لازم جهت ثبت نام درج شده است.

 

http://www.usadiversitylottery.com/faq.php

 

همچنین بخوانید:

سوالات متداول درباره لاتاری گرین کارت/ قسمت اول

 سوالات متداول درباره لاتاری گرین کارت ایالات متحده/ قسمت دوم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.