کسانی که در لاتاری برنده شدند

پس از برنده شدن در لاتاری ، و رویت نامه قبولی و کیس نامبر، باید در اسرع وقت نسبت به تکمیل فرم‌های مهاجرت برندگان و اعضای خانواده اقدام کرده و پس از تکمیل و امضا به مرکز کنسولگری ایالات متحده در ایالت کنتاکی (KCC) ارسال کنید.

این فرم‌ها دربردارنده هویت فرد شرکت کننده و همراهان قانونی ایشان در لاتاری است. پس از ارسال فرم ها به KCC، باید منتظر اعلام زمان مصاحبه از طریق ایمیلی باشید که به آدرس ایمیل‌تان ارسال می‌شود. در این حین باید مدارک خود را آماده کرده و ترجمه رسمی کنید.

این مدارک شامل ترجمه شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی، گواهی سابقه شغلی، مستندات مالی و… است. همچنین باید مدارک پزشکی و واکسیناسیون‌های خواسته شده را تهیه کرده در زمان مقتضی ارسال کند. معمولا زمان دعوت به مصاحبه بین ۶ تا ۱۲ ماه بعد از اعلام نتایج است.

مصاحبه ها در نزدیک‌ترین سفارت ایالات متحده به محل اقامت‌تان انجام می‌شود. دریافت ویزا پس از مصاحبه به شرایط مختلف، بستگی دارد. در صورت تایید مدارک‌تان، یک ویزای ۶ ماهه به شما اعطا می‌شود که طی آن می‌توانید به آمریکا سفر کنید. معمولا ۱۵ روز بعد از اولین ورودتان به آمریکا و طی یک سری مراحل قانونی، گرین کارت دائمی به نام شما و اعضای خانواده‌تان صادر می‌شود.

امکانات دولت آمریکا برای برنده شدگان لاتاری

دولت ایالات متحده هیچ تضمین و تعهدی بابت دادن کار، مسکن و سایر تسهیلات ویژه به مهاجران نمی‌دهد. این شما هستید که می‌خواهید مهاجرت کنید و دولت آمریکا این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهد که از طریق لاتاری به آسان‌ترین نحو ممکن به این کشور مهاجرت کنید.

اما آیا توانایی زندگی در آمریکا را دارید؟ آیا فکر می‌کنید می‌توانید در آنجا کار پیدا کنید؟ آیا برای ماه‌های اول که هنوز کاری پیدا نکرده‌اید، پشتوانه مالی دارید؟ پاسخ این سوالات با شماست. دولت آمریکا همانند سایر شهروندان با شما برخورد خواهد کرد و هیچگونه امتیاز ویژه‌ای برای مهاجران قائل نیست. اگر فکر می‌کنید که از همه نظر آمادگی لازم را دارید، ثبت نام کنید و فرصت را از دست ندهید.